Personvern

Personvern for telefonanmeldelser

På Обзоры телефонов, tilgjengelig fra https://www.greensports.online/, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av Обзоры телефонов og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og / eller samler i Обзоры телефонов. Denne policyen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og samtykker til vilkårene.

Informasjon vi samler inn

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli tydeliggjort for deg på det punktet vi ber deg om å oppgi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan det hende vi mottar ytterligere informasjon om deg, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og / eller vedlegg du kan sende oss, og all annen informasjon du kan velge å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto, kan det hende vi ber om din kontaktinformasjon, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter, inkludert for å:

  • Gi, betjene og vedlikeholde vår webste
  • Forbedre, tilpasse og utvide vår webste
  • Forstå og analyser hvordan du bruker websteen vår
  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
  • Kommuniser med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon relatert til websteen, og for markedsførings- og markedsføringsformål
  • Send deg e-poster
  • Finn og forhindrer svindel

Loggfiler

Обзоры телефонов følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle vertsfirmaer gjør dette og en del av analysen av hostingtjenester. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser (nettprotokoll), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tidstempel, henvisende / avsluttende sider, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon. Personvernpolicyen vår ble opprettet ved hjelp av personverngeneratoren og malen for personvernpolicy .

Informasjonskapsler og nett beacons

Som alle andre nettsteder bruker Обзоры телефонов ‘cookies’. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser, og sidene på nettstedet som besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype og / eller annen informasjon.

Google DoubleClick DART-informasjonskapsel

Google er en av en tredjepart leverandør på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til nettstedets besøkende basert på deres besøk på www.website.com og andre nettsteder. Imidlertid kan besøkende velge å avvise bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke Googles personvernregler for annonse og innholdsnettverk på følgende URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Våre annonseringspartnere

Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og nettfyr. Våre annonsepartnere er listet opp nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne personvernregler for retningslinjene sine for brukerdata. For lettere tilgang koblet vi til personvernreglene nedenfor.

Retningslinjer for personvern for annonseringspartnere

Du kan se denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonseringspartnerne til Обзоры телефонов.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller nett Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises i Обзоры телефонов, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres reklamekampanjer og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Обзоры телефонов ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler

Personvernregler for Обзоры телефонов gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts annonseservere for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer. Du kan finne en fullstendig liste over disse retningslinjene for personvern og deres lenker her: Koblinger til personvern.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via dine individuelle nettleseralternativer. Hvis du vil vite mer detaljert informasjon om informasjonskapselhåndtering med spesifikke nettlesere, kan du finne den på nettlesernes respektive nettsteder. Hva er informasjonskapsler?

CCPA personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

I henhold til CCPA, blant andre rettigheter, har forbrukere i California rett til å:

Be om at en virksomhet som samler inn en kundes personopplysninger, avslører kategoriene og spesifikke personopplysninger som en virksomhet har samlet om forbrukere.

Be om at en virksomhet sletter alle personopplysninger om forbrukeren som en virksomhet har samlet inn.

Be om at en virksomhet som selger en kundes personopplysninger, ikke selger forbrukerens personopplysninger.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

GDPR Data Protection Rights

Vi vil forsikre deg om at du er fullstendig klar over alle dine rettigheter til databeskyttelse. Hver bruker har rett til følgende:

Retten til tilgang – Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve et lite gebyr for denne tjenesten.

Retten til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du mener er ufullstendig.

Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.

Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.

Retten til å innvende mot behandling – Du har rett til å innvende mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

Barnas informasjon

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens du bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres online aktivitet.

Обзоры телефонов samler ikke bevisst opp noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt ga denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre poster.